UA
Завод-виробник покрівельних і фасадних матеріалів

Політика конфіденційності

Ми піклуємося про конфіденційність відвідувачів нашого Сайту. Опрацьовуючи ваші Персональні дані ми діємо відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» та Загального регламенту про захист даних ЄС (Регламент (UE) 2016/679 або «GDPR»). 

Виробничо-комерційна компанія у вигляді ТОВ “Взірець 2000” (далі Контролер даних) розробила цю Політику конфіденційності (далі Політика) яка містить перелік видів інформації, яку ми отримуємо через цей Сайт, цілі опрацювання отриманої інформації, інформацію про те, кому може бути передана отримана інформація, та опис ваших прав щодо зібраних Персональних даних.

Політика стосується тільки даного Сайту, і не розповсюджується на сайти які користувачі можуть відвідувати за посиланнями, розміщеними на цьому сайті.

Ми будемо опрацьовувати Персональні дані для наступних цілей:

  •   надання інформації про діяльність компанії, події, новини, спеціальні пропозиції;
  •   ідентифікація користувача для формування замовлень товарів та послуги на Сайті;
  •   надання користувачам зворотного зв’язку на надіслані запити;
  •   збір статистики про користувачів;

Використовуючи цей Сайт, ви приймаєте правила, описані в цій Політиці. Ми залишаємо за собою право вносити зміни в дану Політику, яка в такому разі вводиться в дію викладенням нової редакції. Ми рекомендуємо регулярно знайомитися з цією Політикою, щоб бути в курсі будь-яких змін і можливого порядку використання вашої інформації.

Категорії Персональних даних, цілі та правова основа опрацювання

Персональні дані, зібрані за допомогою форм Сайту 

Заповнюючи форми на сайті, ви надаєте певні персональні та контактні дані (наприклад, ім’я, прізвище, адреса електронної пошти та номер телефону). Такі Персональні дані опрацьовуються для надання вам запитуваної інформації (консультації, розрахунки, новини, тощо), а також для зв’язку з вами. 

Вищезазначені Персональні дані будуть зберігатися протягом 120 місяців. Після закінчення цього періоду такі Персональні дані будуть видалені або знеособлені. 

Правовою основою для опрацювання є ваша згода відповідно до статті 6 (1). букв. (a) GDPR. Ви можете відкликати згоду у будь-який, і ваші Персональні дані будуть негайно видалені або знеособлені. 

 Автоматично зібрані дані 

При кожному відвідуванні Сайту автоматично збирається певна інформація про пристрій користувача сайту, зокрема: тип і версія браузера; операційна система; IP-адреса.  Опрацювання такої інформації є необхідним для перегляду змісту Сайту. Така інформація буде видалена після досягнення цілей, для яких вона була зібрана, та, у будь-якому випадку, – в кінці сесії (коли користувач залишає Сайт).  Інформація, автоматично зібрана Сайтом, не співставляється з іншою інформацією про відвідувачів сайту.  

Файли cookie що використовуються Сайтом

Файли cookie збирають інформацію у такий спосіб, щоб ніхто не був ідентифікований безпосередньо. Надаючи свій дозвіл через банер, що відображає доступ до Сайту, ви надаєте згоду на використання cookie-файлів аналітики.

Сайт розміщує файли cookie для перегляду, або сеансу технічного обслуговування з метою забезпечення нормального та ефективного перегляду і використання Сайту. Такі Файли cookie не вимагають вашого попередньої та явно вираженої згоди. Ви можете відключити ці Файли cookie, змінивши налаштування вашого браузера (як зазначено нижче), але це може вплинути на роботу Сайту. 

Функціональні файли cookie покращують якість перегляду і підвищують зручність роботи з сайтом.

Аналітичні файли cookie використовуються для збору інформації про те, як відвідувачі використовують Сайт (наприклад, кількість відвідувачів, відвіданих сторінок, перебування на Сайті і т.д.), з метою проведення статистичного аналізу і поліпшення Сайту.

Ми інформуємо вас про те, що ваша згода буде необхідною лише під час вашого першого відвідування Сайту, і ми використовуємо технічний Cookie-файл для відстежування отриманої згоди. Як зазначено нижче, ви можете відкликати свою згоду у будь-який час. 

Одержувачі даних 

Персональні дані не будуть поширюватися але можуть бути доступні (з обмеженнями, і деякий зміст може відображатися неповно у відповідній області компетенції) співробітникам Контролера даних та/або підрядникам Контролера даних, уповноважених їх опрацьовувати забезпечуючи прийняття всіх необхідних заходів для дотримання чинного законодавства про захист даних і захисту прав відвідувачів.

Google Analytics 

Аналітичний інтернет-сервіс Google Analytics, Google LLC («Google»), +1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA встановлює певні файли cookie, які збирають інформацію про ваше відвідування сайту: запам’ятовувати кількість відвідувань; реєструвати джерело трафіку; визначати початок і кінець сеансу; інформацію про ваш пристрій (браузер і його версія, операційна система).

Google буде використовувати отриману інформацію для статистичного аналізу та звітності, що допоможе оптимізувати сайт, зробивши його більш зручним для відвідувачів. 

Google Maps 

Даний сайт використовує Google Maps, службу карт, що надається Google. Google може отримати вашу IP-адресу і дізнатися сторінку сайту, яку ви відвідуєте. 

Ваші права 

Згідно GDPR, Контролер даних забезпечує здійснення наступних прав: 

Ваше право на доступ до даних (стаття 15 GDPR): Ви маєте право запросити у Контролера даних підтвердження того, чи опрацьовуються ваші Персональні дані.

Ваше право на виправлення даних (стаття 16 GDPR): Ви маєте право подати запит Контролеру даних на виправлення неточних Персональних даних, що стосуються вас. 

Ваше право на стирання («право бути забутим») (стаття 17 GDPR): Ви маєте право подати запит Контролеру даних на стирання ваших Персональних даних відповідно до статті 17 GDPR. 

Ваше право на обмеження опрацювання (стаття 18 GDPR): Ви маєте право запросити обмеження на опрацювання даних, якщо діє одна з підстав, зазначених у статті 18 GDPR 

Ваше право на мобільність даних (стаття 20 GDPR): Відповідно до ст. 20 GDPR, ви маєте право отримувати певні Персональні дані та передавати ці персональні дані іншому Контролеру даних, без перешкод від нас, де б він не знаходився: (i) 

Ваше право на обмеження опрацювання (стаття 18 GDPR): Ви маєте право у будь-який час заперечити проти опрацювання ваших Персональних даних.

Право відкликати свою згоду (стаття 7(3) GDPR): Звернувшись до нас за адресою, вказаною нижче (Розділ 6), ви можете у будь-який час відкликати свою згоду. 

Право на подання скарги до наглядового органу (стаття 77 GDPR): Ви можете подати скаргу до наглядового органу, якщо вважаєте, що опрацювання ваших Персональних даних порушує чинне законодавство про захист даних.  

Контактна інформація співробітника щодо захисту даних 

Якщо у вас виникли запитання щодо даної Політики або ви хочете скористатися своїми правами, перерахованими в Розділі 5 вище, ви можете звернутися до співробітника щодо захисту даних, призначеного контролером даних відповідно до статті 37 GDPR, за наступною адресою із зазначенням «Для адміністратора Сайту»:  Електронна пошта: info@obrazec-2000.ua, вказати «Для адміністратора Сайту». 

форма успішно надіслана
Отримати кошторис
Залиште заявку і наші консультанти зв'яжуться з вами найближчим часом.